Σας καλωσορίζουμε στο διαδικτυακό τόπο του δικηγορικού μας γραφείου!

Τομείς Δραστηριότητας

AG-LAWFIRM

Αστικό Δίκαιο

Το γραφείο μας παρέχει πλήρη και αποτελεσματική νομική εκπροσώπηση σε όλους τους τομείς του αστικού δικαίου ήτοι ενοχικό, εμπράγματο, κληρονομικό, οικογενειακό δίκαιο.

AG-LAWFIRM

Διοικητικό Δίκαιο

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση σε θέματα που άπτονται του Διοικητικού Δικαίου, με ειδίκευση σε θέματα δημοσίων συμβάσεων.

AG-LAWFIRM

Εργατικό/Ασφαλιστικό Δίκαιο

Παρέχουμε υπηρεσίες σε υποθέσεις εργατικού και ασφαλιστικού δικαίου τόσο σε επίπεδο συμβουλευτικής δικηγορίας όσο και δικαστηριακά.

AG-LAWFIRM

Εμπορικό Δίκαιο

Το γραφείο μας προσφέρει νομικές υπηρεσίες σε ευρύ φάσμα του εταιρικού δικαίου, όπως στη σύσταση προσωπικών και κεφαλαιουχικών εταιρειών και...

AG-LAWFIRM

Τραπεζικό Δίκαιο

Το γραφείο μας διαθέτει εξειδίκευση και εμπειρία στο πεδίο του τραπεζικού δικαίου, παρέχει τα εχέγγυα για τη βέλτιστη εξώδικη και δικαστική εκπροσώπηση των εντολέων μας σε υποθέσεις δανειακών συμβάσεων και ρύθμισης οφειλών προς πιστωτικά ιδρύματα.

AG-LAWFIRM

Ποινικό Δίκαιο

Δραστηριοποιούμαστε επι σειρά ετών με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του ποινικού δικαίου καλύπτοντας όλο το φάσμα των αδικημάτων του ποινικού δικαίου.

AG-LAWFIRM

Συμβουλευτική Επιχειρήσεων

Το γραφείο μας παρέχει πλήρη υποστήριξη, συμβουλευτική και δικαστηριακή σε όλα τα νομικά θέματα της λειτουργίας μίας επιχείρησης, περιλαμβανομένων φορολογικών και εργασιακών θεμάτων.

Ωράριο Λειτουργίας

clock

Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 - 15:00

  18:00 - 21:00

Για άμεση εξυπηρέτηση καλέστε μας για ραντεβού.

Επικοινωνία

location-map

Π.Βαρατάση 5, Χαλκίδα 34132

Τηλέφωνο & Fax - 22210 86496

Γραφείο - [email protected]

Σοφία Αποστόλου - [email protected]

Νίκος Γεροκωνσταντής - [email protected]